5 kihagyhatatlan tipp a Facebook oldaladhoz!

5 kihagyhatatlan tipp a Facebook oldaladhoz!

Biztosan hallottál már kismillió jó tanácsról a Facebook oldaladdal kapcsolatban. Ma elhoztuk neked, amelyeket mindenképp érdemes még ma beépítened! Kezdhetjük?

1. Adj hozzá CTA gombot a Facebook oldaladhoz!

Biztos te is észrevetted már a Facebook oldalad jobb felső sarkában a gomb beállítása lehetőséget. Ez sok esetben az üzenetküldés opcióra van beállítva, de ennél sokkal több lehetőség rejlik benne. Étteremként használhatod foglalásra, webshopként termékekek megtekintésére, szolgáltatóként pedig telefonszámot, követés gombot, vagy akár alkalmazás letöltését is megadhatod.

Ezzel a gombbal már a főoldalon cselekvésre tudod ösztönözni a látogatóidat, legyen az egy hívás, üzenetküldés, vagy vásárlás! Állítsd be a vállalkozásod számára legfontosabb interakciót, hirdesd a Facebook oldalad és élvezd a sok új érdeklődőt.

2.Készíts élő videót!

Az élő videók elérése még mindig az egekben van, így mindenképp érdemes kihasználnunk a lehetőséget!

A facebook élő videói…

  • A legmagasabb elérésű posztok
  • Átlagosan 10x több megtekintést érnek el, mint a normál videók
  • 3x több ideig nézik, mint a normál videókat
  • A követőink falának tetejére ugrik, ráadásul a Facebook értesítést is küld róla

3.Használjuk a Facebook oldal elemzés adatait!

Itt betekintést nyerhetünk, hogyan teljesítenek a posztjaink. Számtalan kimutatást tár elénk a Facebook a kijelölt időszakokra, így megspórolva nekünk rengeteg időt, hogy 1-1 bejegyzésünk teljesítményét elemezhessük.

Érdemes rendszeresen kinyerni az adatokat, hogy melyik időszakban teljesített jobban az oldalunk, bejegyzéseink. Ebből pedig tudunk következtetni mikor és milyen jellegű posztokat kell készítsünk a követőinknek.

4.Állíts be automatikus üzenetet

A Messengeren kapott üzeneteinkre automatikus válasz beállításával azonnali reakciót küldhetünk akkor is, ha mi épp nem vagyunk elérhetőek. A különböző kérdésekre beállíthatunk sémákat, akár időpontot is tudnak így foglalni, anélkül, hogy mi részt vennénk a beszélgetésben. Automatikus válasz használatánál az érdeklődő azonnal kap valamilyen visszajelzést, így javítva az ügyfélélményt az oldalunkon.

5.Válaszolj meg minden kommentet

A Facebook oldalunk kommentszekciója kiemelten fontos a márkánk szempontjából. Ha nem foglalkozunk kellő alapossággal a kommentekben kapott véleményekkel, kérdésekkel, könnyen érezhetik elhanyagolva magukat a követőink. Ezt pedig kevesebb vásárlással fogják meghálálni. Válaszoljunk azonnal kérdésükre és reagáljunk minden kommentre, ezzel is erősítve az érzést, hogy fontosak számunkra.

Tehát: állíts be egy gombot, készíts élő videót, csekkold az elemzéseket, állíts be automatikus üzenete, és válaszolj meg minden kommentet! A követőid pedig garantáltan több vásárlással fogják meghálálni az odafigyelést.

Hajrá!

Szeretnéd, hogy a tapasztalatainkat a Te cégednél is kamatoztassuk?

Készen állsz arra, hogy teljes erővel a marketinged gázpedáljára tapossunk? Akkor nincs más dolgod, mint kitölteni az alábbi űrlapot és hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot!

Kapcsolatfelvétel

Ezeket már olvastad?

Wolf Gáborral egész évben együtt dolgozunk, így idén is minket kért fel a gotomarketing hirdetési kampányának levezényléséhez, az évek során….

Ügyfél, ügyfél, ügyfél! Minél többet tudsz bevonzani, annál nagyobb forgalmat tudsz generálni a cégednek. Így növelheted a nyereséget és azoknak….

 Mire jó és hogyan működik a tanulási fázis a Facebook hirdetéseknél?  A Facebook hirdetések világában gyakran találkozhatunk a “tanulási fázis”….