Jelenleg nem rendelhető - Elfogyott .

OSZD MEG ÉS URALKODJ!

Social media marketing félrebeszélés nélkül

Ha most vásárolod meg a könyvünket,

akkor a következő kiegészítőket is megkapod mellé!

Az Oszd meg és Uralkodj, valamint az extrák kombinációjával még a legnehezebb helyzetből is győztesen fogsz kijönni!

FRUSZTRÁLÓ KÉRDÉSEK

amik megjelenhetnek a fejedben egy új social könyv láttán

Tudjuk, látjuk és ismerjük ezeket a problémákat. Ezért is írtunk le neked MINDENT a könyvben, hogy Te már ne kövesd el ezeket a hibákat!

Urald a piacod!

A social media tudományát nem másodikban tanítják. Sajnos a felhasználói tudás már közel sem elég ahhoz, hogy eredményeket mutassunk fel a profilunkkal. Versenytársaid sorra előznek meg és te nem érted mit csinálsz rosszul?

UGYE NEKED IS TETSZIK? LEHETSÉGES!

Kinek ajánljuk a könyvet?

Vállalkozóknak

Akik saját kezükbe szeretnék venni az irányítást és müködő, kipróbált technikákkal learatni a piacot.

Marketingeseknek

Akik nem elégszenek meg az iskolapadban tanultakkal, hanem a mai trendeket elsajátítva szeretnének kimagaslóak lenni szakmájukban.

Marketing iránt érdeklődőknek

Akik még csak ismerkednek a marketinggel, de egy könnyen érthető és gyakorlatban azonnal használható tudást szeretnének magukénak tudni.

Mikor nem ajánljuk neked a könyvet?

Mit mondanak akik már elolvasták?

Forray Niki 

unnepekaruhaza.hu alapító

Végre egy olyan könyv a socialmediáról és az Instagramról, amit jóóóóóó olvasni! Könnyed, laza és fiatalos stílusa ellenére, ami könnyen fogyaszthatóvá teszi, hatalmas – és nem elvetendő szempontként gyakorlati, bocs! – tudás rejlik benne. Ha csak a tanácsok, ötletek töredékét beteszed a marketingedbe, jönniük kell a számoknak! Egyébként ezt onnan tudom, hogy tavaly Laciék pörgették fel az online-marketingünket, amíg saját lábra nem álltunk.

Dr. Papp-Váry Árpád

a Budapesti Metropolitan Egyetem dékánja, a Magyar Marketing Szövetség alelnöke, a JPÉ Marketing szerzője

Mindig öröm, ha egy volt tanítvány könyvet ír. Hát még, ha tanítványok! Ilyenkor én tanulok tőlük – és ebből a könyvből jó volt tanulni. Mert nemcsak szórakoztató, de ami szerepel benne, az biztosan működik is, hiszen a Follow Marketingnél már kipróbálták, tesztelték. Ha a lehető legkevesebb idő alatt a lehető legtöbbet szeretnéd megtudni arról, hogy mitől lesz hatékony egy-egy szöveg, kép, illetve hirdetés a közösségi média egyes platformjain, akkor javaslom, kezdd el olvasni most!

Csonka András

Színész

Ne irigykedj, most Te jössz! Kezedben egy olyan könyvet tartasz, ami szó szerint minden témát érint, ami fontos lehet a fejlődéshez. Praktikák, tanácsok, fontos gondolatok, illusztrációk, szabályok, titkosnak hitt ötletek, egy szóval a tökéletes receptkönyv, aminek segítségével megvalósíthatod azon álmodat, hogy menő legyél a social mediaban. Én is örömmel forgatom, és tanulok belőle sokat.
Aztán majd meglátjuk, melyikőnknek megy jobban! :-))

#1

Induló vállalkozóként még nincs kereted a több százezres ügynökségi díjakra? Vedd a kezedbe Te az irányítást!

#2

“Nincs pénzem marketingre!” – Végül Te is rájössz majd, hogy online marketing nélkül, 3 lábú agár vagy a versenypályán!

#3

“Jó bornak nem kell cégér” – mondta az összes pénztelen vállalkozó. Te is így szeretnél járni? Vagy a kezedbe veszed a céged social media marketing irányítását?

#4

Te vagy a versenytársad fogja jövőre a Maldív-szigetekre lefoglalni az utazását?

#5

Ki fog nagyra nőni? Te vagy a versenytársad? Ki lesz jövőre hálás magának? Te vagy aki előbb megveszi ezt a könyvet?

Oké, de miért bízzak bennetek?

Rendezvényeink, workshopjaink, és tanácsadásaink során, több mint 1000 embernek segítettünk felfuttatatni a vállalkozását.

Együttműködéseink alatt százmilliós nagyságrendben költöttünk és több százmilliós extra bevételt generáltunk. Több ezer hirdetést hoztunk létre, és ezalatt sok száz órát tanultunk, tapasztaltunk a piacról. Induló, vagy csőd szélén álló vállalkozásokat állítottunk talpra, kizárólag az online marketing segítségével. És elkeseredett vállalkozókat küldtünk el újra nyaralni, egy jól eltalált stratégiával.

A könyv írása során egy célunk volt: Létrehozni egy olyan, könnyen érthető, gyakorlatban is használható, szórakoztató és valós tapasztalatokon alapuló könyvet, amit élmény olvasni.

Könyv ára: 4.970 Ft

Milyen eszközöket adunk a kezedbe?

Wolf Gábor

Türelmetlen vagyok a social media eredményeimmel kapcsolatban, ezért kísérletezés helyett, amikor el akartam indulni az Instagramon, inkább kikértem Laci szakértelmét. A gyors felfutásomat ugyanazoknak a gyakorlatias és hatásos tanácsoknak köszönhetem, amiket ebben a könyvben is találni fogsz. A kérdésem hozzád: Te is türelmetlen vagy, vagy inkább itt hagyod ezt a könyvet, és kísérletezel még egy kicsit?

Na jó, de kik is vagytok ti?

Fiatalság. Motiváltság. Lendület. Humor.

Ha négy szóban kellene jellemezni magunkat, biztos, hogy ez a négy lenne az. Lassan három éve dolgozunk együtt. Barátságból munkakapcsolat lett, ami természetesen még szorosabb barátságot eredményezett. Dolgoztunk, tapasztaltunk, tanultunk és hibáztunk. Rengeteget hibáztunk.

Ezekből viszont minden alkalommal hihetetlenül sokat tanultunk. Most pedig úgy éreztük, hogy ennek az időszaknak a tapasztalatait egy könyv formájában meg kell osztanunk Veled, hogy Te már ne kövesd el ezeket a hibákat!

Hol láthattál minket?

100% Pénzvisszafizetési garancia!

Nem tetszett a könyv? Nem kaptad meg az ígért dolgokat? Küldd vissza és visszakapod a teljes összeget!

Akiknek már bizonyítottunk!

OSZD MEG ÉS URALKODJ!

Rendeld meg a  saját példányodat

Jelenleg nem rendelhető - Elfogyott .

1. Lépés: Kapcsolati adatok

Copyright 2023 followmarketing.eu | Kapcsolat | ÁSZF | Adatvédelmi nyilatkozat | Készítette: WPsecrets