Mik azok a javasolt posztok az Instagramon?

Mik azok a javasolt posztok az Instagramon?

Biztos észrevetted Te is, hogy nemrég az Instagram a régihez képest egy szemmel alig látható változáson ment keresztül.

De miről is van szó pontosan?

A javasolt posztokról! Így van, a régebbi posztok betöltése helyett, augusztus óta az Instagram ad nekünk egy értesítést, ha megérkeztünk az általunk követett emberek legutóbbi bejegyzéseinek végére, majd onnantól javasolt posztokat dob ki nekünk véletlenszerűen.

A képen látható pipával jelzi számunkra, hogy nem kell tovább görgetnünk, hisz láttunk minden friss posztot. 2018-ban volt egy ezzel párhuzamos értesítésük, amely egyezett a Facebookéval, hogy felhívja a figyelmet a felhasználók közösségi médián töltött időre.

Ennél az értesítésnél két opciónk van:

  1. A régebbi posztokat, ha ismét meg szeretnénk nézni, akkor rányomunk a kék feliratra.
  2. Elkezdünk lejjebb görgetni, ahol az Instagram az algoritmus szerint dob be új bejegyzéseket általunk nem követett profilokból vagy szembe jöhetünk hirdetésekkel is.

Miért jó ez nekünk?

Annak ellenére, hogy az értesítés eredeti célja és hatása kontraproduktív is lehet, de biztosan kijelenthetjük, hogy az újítás óta több felület van így, ahol megjelenhetünk, ezzel nagyobb összaktivitást kiváltva a felhasználókból.

Több eséllyel fognak így találkozni a potenciális vásárlók a fiókunk bejegyzéseivel, ha érdeklődnek a téma iránt, vagy akár a hirdetéseinkkel, hisz azok is több teret kapnak így!

Szóval hajrá! Posztolásra fel!

Szeretnéd, hogy a tapasztalatainkat a Te cégednél is kamatoztassuk?

Készen állsz arra, hogy teljes erővel a marketinged gázpedáljára tapossunk?
Akkor nincs más dolgod, mint kitölteni az alábbi űrlapot és hamarosan felvesszünk Veled a kapcsolatot!

"*" a kötelező mezőket jelöli

YYYY dot MM dot DD
Adatkezelési hozzájárulás
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Ezeket már olvastad?

Milyen Facebook célközönséget állítsak be?

Lehetnek bármilyen ütős tartalmaid, ha nem jó emberekre célzol velük, fabatkát sem érnek! Egy professzionálisan felépített online marketing stratégia egyik legfontosabb része a célközönség meghatározása....

Mit csinálj korona idejében?

Mit csinálj „korona időszakban”? 1: Ne pánikolj! Tudjuk, mi is érezzük, tagadhatatlanul egy nehéz időszak előtt állunk. Ha viszont pánikolsz, és az energiáid az aggódásra...