Follow Marketing X LEMONArt

ONLINE MARKETING ÉS TARTALOMGYÁRTÁS AZ IGAZÁN ÜTŐS CUCCÉRT

Összeállt egy marketing ügynökség és egy tartalomgyártó cég, hogy alkossanak valami olyat, ami Magyarországon még nem volt.

Ez a Marketing Szérum, amitől elszállsz Te, a marketing problémáid és a céged is.

Szinte evidens, hogy sikeres marketinghez

Hosszú távú stratégia, jól beállított kampányok, ütős hirdetési szövegek és kreatív anyagok kellenek

Ehhez azonban a legtöbb cégvezetőnek több alvállalkozóval kell együtt dolgoznia, ami magas költségekkel jár és sok problémát okoz:

MI LESZÜNK AZOK, AKIK AZT NYÚJTJÁK, AMIRE VÁGYSZ ÉS AMIRE A CÉGEDNEK IS SZÜKSÉGE VAN

Play Video about Videó borítókép

A Follow Marketing és a LEMONart csapata összeállt és eldöntöttük: csinálunk valami olyat, ami a fentiekre megoldást kínál. Ez a Marketing Szérum.

Szolgáltatásunkkal komplexen levesszük a válladról nemcsak a Facebook hirdetéseid és a kreatívok, hanem minden ehhez kapcsolódó feladatnak a terhét.

Ők már rákaptak és bejött nekik

LIMITÁLT AJÁNLAT

Elcsépelten hangozhat, de igaz: Nem akarjuk, hogy a mennyiség a minőség rovására menjen. Mivel minden esetben a maximumot szeretnénk biztosítani, meg kell húznunk egy határt. Ellenkező esetben ugyanis képtelenek lennénk megígérni azt a precizitást és minőséget, amit megérdemelsz.

ÚGYHOGY NE HABOZZ SOKÁIG

már csak 7 szabad helyünk van

Mi fog történni a jelentkezés után?

Kollégánk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot, hogy pontosabb képet kapjunk cégedről, valamint az eddigi marketingtevékenységeidről. Ezután pedig elkészítjük számodra az egyedi ajánlatunkat.

Még mielőtt kitöltenéd űrlapunkat, egy dolgot tisztáznunk kell

Nem tudunk sikeresen együtt dolgozni olyan vállalkozásokkal, akik hónapról-hónapra működnek, vagy nem tudnak a marketingre hosszú távú befektetésként gondolni.

Kapcsolatfelvétel


Még mielőtt kitöltenéd űrlapunkat, egy dolgot tisztáznunk kell

Nem tudunk sikeresen együtt dolgozni olyan vállalkozásokkal, akik hónapról-hónapra működnek, vagy nem tudnak a marketingre hosszú távú befektetésként gondolni.

Kapcsolatfelvétel


Kik állnak a Marketing Szérum mögött?

A Follow Marketing 2017 óta, több év és több száz együttműködés tapasztalatával sikerült felküzdenünk magunkat a piac legmeghatározóbb szereplői közé. Ügynökségünk ma 22 fős.

A LEMONart ötlete már 2020-ban megfogalmazódott, majd rengeteg munka és több nagyobb projekt után, 2023-ban megalapították havidíjas szolgáltatásukat. Már 170+ ügyfélnek bizonyítottak.

Velünk ilyen kommentekre számíthatsz:

Follow Marketing X LemonArt referenciák

BESZÉLHETNÉNK ARRÓL, MEKKORA EREDMÉNYEKET ÉRTÜNK EL.

Elmesélhetnénk, hogyan csináltunk az egyik ügyfelünknél 100x-os megtérülést. Írhatnánk arról is, miként hoztunk be máshol annyi leadet, hogy meg kellett duplázni a munkatársak a számát. Esetleg arról, hogyan értünk el több százezres megtekintést cégeknek vagy épp hogyan alkottunk maradandó reklámkampányokat.

Follow Marketing X LemonArt eredmények

A FOLLOW-ÜGYFÉLÉLMÉNY MÁRA FOGALOMMÁ NŐTTE KI MAGÁT AZ ORSZÁGBAN, AMIT A LEMONart-TAL FOKOZTUNK

Végezzük és élvezzük a munkánkat, ezért egyetlen ügyfelünk sem érzi azt, hogy Ő csak egy a sok közül. Odafigyelünk és partnerként tekintünk azokra, akik bizalmat szavaznak nekünk. Bevált és kipróbált stratégiákban gondolkozunk, és rendelkezünk azzal a vállalkozói szemlélettel, ami a siker kulcsa. Tudjuk, hogy az ügynökségek, vállalkozók állalkozók 90%-a addig érzik magukat felelősnek az ügyfeleikkel kapcsolatban, míg feltöltik a kampányokat vagy elkészítik a tartalmakat. Nálunk ez a mentalitás nem játszik.

Ha kétségeid vannak, ezt nézd:

Follow Marketing X LemonArt kép 4

PERSZE NEM ÁLLÍTJUK AZT, HOGY A MARKETING SZÉRUM MINDENKINEK TÖKÉLETES.

Csak olyan ügyfeleknek merjük odaadni, és csak olyanokkal tudunk együtt dolgozni, akikben hiszünk és akik valóban készen állnak a növekedésre.

Ha stabil bevétellel rendelkezel, képes vagy hosszú távban gondolkozni és a marketingre befektetésként gondolni, akkor…

Mi vagyunk az embereid