„Nos, nagyobbra számítottam…”

A fenti mondat 2 helyzetben szokott gyakran elhangozni: a nászéjszakán, és a meetingeken, ahol a marketingesek az ügyfeleikkel együtt értékelik ki a hirdetéseik által hozott eredményeket.

Amíg az előbbi esetben jó adag őszinteséggel, addig az utóbbiban kizárólag egy olyan PPC-s kollégával kerülhetjük el a kínos helyzeteket, aki jellemében közelebb áll Jézushoz, mint Voldemorthoz, tudása pedig nem ismer határokat, és nem fél a közös munkafolyamatok során megcsillogtatni azt. Ez persze nem marad hála nélkül, ugyanis minden hasonló megnyilvánulást „Aztttarohadt”, „Gyerünk Tigris!!” valamint „Ki ez a Bill Gates????” felkiáltással és hangos tapssal szoktunk jutalmazni.

Kik vagyunk Mi?

A Follow Marketing egy 2017 óta működő, teljeskörű online marketinggel foglalkozó ügynökség, amelynek tagjai egytől egyig azért dolgoznak, hogy az ügyfeleik hónapról hónapra rekordbevételekre tegyenek szert. Büszkén bevalljuk, ez sokszor sikerül is, de a mai napig mindet meg szoktuk könnyezni. És ez már így is jóval több pityergés, mint amennyit le merünk írni.

KKV-kra és személyes brandekre vagyunk specializálódva és nem titkolt célunk Magyarország I. számú Social Media Marketing ügynökségévé válni. 

Ehhez a küldetéshez keresünk tapasztalt hirdetéskezelő munkatársat, aki az ügyfeleink számára elkészíti a legeredményesebb hirdetéseket.

Ám félreértés ne essék!

Nem síró kiscicák jelentkezését várjuk, hanem olyan PPC-oroszlánokét, akik, ha ráüvöltenek a Facebook vállalkozáskezelőjére, azonnal fentebb ugrik az ügyfeleink bevétele. Ezért, ezt a pozíciót kizárólag olyan ember töltheti be, aki:

Előny, de nem feltétel, ha:

De fordítsuk komolyra a szót:

fontos tudnod, mi nem az ország legjobb
PPC-kollégáját keressük elsősorban!

Sokkal többet ér számunkra, hogy az illető teljes értékű tagja legyen a csapatunknak. Ezért, nálunk bátran hibázhatsz, senki sem fogja leharapni a fejed érte, sőt! Segítünk a bakit kiküszöbölni. A lényeg, hogy tanulj belőle, hiszen ez a fejlődésed kulcsa.

És hogyan fog kinézni egy átlagos munkanapod az irodában?

Reggel 9-kor szoktunk kezdeni – nem azért, mert lusták vagyunk, hanem mert tudjuk, hogy ez egy komoly munkahely. Ráadásul, a 8-as, egyes kultúrákban szerencsétlen szám, így nem kockáztathatunk. Ebben az időpontban, miután frissen és üdén beléptél az irodába, mindenkivel meg fogod beszélni, miért remek nap a mai arra, hogy rekordbevételeket termelj az ügyfeleink számára. 

Aztán az alábbi feladatoknak kell nekiállnod:

Ha törik, ha szakad, délben kimegyünk ebédelni. Előre szólunk, hogy az ételhordódra célszerű lakatot tenned. Mi a családunk tagjának tekintünk, ezért, mint minden jó famíliában, itt is boxmeccseket megszégyenítő küzdelem folyik minden finom falatért.

Amint befejeztük az étkezést, visszatérünk a napi rutinhoz, és egészen 17:00-ig kitartóan végezzük azt. Haza is csak aludni megyünk, és már alig várjuk, hogy másnap újra elinduljunk az irodába, és tovább emeljük a Földkerekség GDP-jét.

Szögezzük le:

rendkívül örülünk annak, ha jelentkezel hozzánk, de Te is hálás leszel magadnak, hogy nem hagytad elúszni ezt a lehetőséget! Miért?

Azért, mert:

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, ne habozz, jelentkezz hozzánk még ma!

Készen állsz?

Töltsd ki a jelentkezést most

"(Kötelező)" a kötelező mezőket jelöli

Név(Kötelező)
Engedélyezett fájl típusok: pdf., Max. file size: 10 MB.
Mindenképp .pdf legyen a formátum!
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.