Szeretnéd megtöbbszörözni a webshopod bevételét?

Hiába ölsz időt és energiát a marketingedbe, egyszerűen nem jönnek eredmények? Engedd, hogy a webshopokra specializálódott tudásunkkal a Te céged online áruházát is felvirágoztassuk!

A webshopodban rengeteg potenciál rejlik,

csakhogy a megfelelő tudás nélkül, ezek mind kiaknázatlanok maradnak!

Ha kizárólag a Facebookra fókuszálsz,

stratégia nélkül hirdetsz és csak egy féle kampányt futtatsz, akkor esélytelen, hogy kitűnj a tömegből!

Így a következőkkel találhatod szemben magadat:

Ha a kezünkbe adod a vállalkozásod online marketingjét, ezek a kifejezések legfeljebb a rémálmaidban fognak kísérteni!

Megszabadítunk egy hatalmas tehertől!

Tudjuk, hogy cégvezetőként hihetetlen nyomás és elképesztő mennyiségű munka nehezedik rád. Ne pazarolj több időt olyan feladatra, ami nem a Te szakterületed, ráadásul nem is megtérülő számodra! Bízd ránk az online jelenléted kezelését és élvezd azt az extra bevételt, valamint szabadidőt, amit a segítségünkkel elérhetsz!

Kik vagyunk mi?

A Follow Marketing 2017-ben alakult és első körben még csak Instagram profilkezeléssel foglalkoztunk. Azóta szolgáltatásaink gyarapodtak, rengeteg tapasztalatot szereztünk az online áruházak marketingjével kapcsolatban, és egy 10 fős ügynökséggé nőttük ki magunkat!

Nem hagyunk
magadra!

Az együttműködés során végig fogjuk majd a kezedet és együtt menetelünk a cél felé. Nem fogunk eltűnni, Nálunk Te leszel az első, ezért úgy fogjuk kezelni a fiókodat, akárcsak a sajátunkat!

Fantasztikus eredményeket tudhatunk a hátunk mögött!

2 rekord konferencia, 2 szakmai könyv, temérdek mennyiségű tanulással töltött óra, több ezer sikeresen levezényelt kampány és még sorolhatnánk!

Webshopokra specializálódtunk!

Több száz online áruházzal dolgoztunk már együtt, ráadásul a munkatársaink közül többeknek is van saját webshopja, így pontosan tudjuk, hogy mire kell odafigyelni!

TÖBB SZÁZ MILLIÓ FORINTOT KÖLTÜNK EL ÉVENTE FACEBOOKON ÉS INSTAGRAMON!

 Így 100%-ig tisztában vagyunk a legújabb trendekkel és azzal, hogyan lehet egy jól felépített online jelenléttel és néhány ütős hirdetéssel megsokszorozni a bevételedet!

Nem egy csettintésre pénzeső!

Egy jól felépített metodológia ugyan csodákra képes, de nem fog egy pillanat alatt milliókat varázsolni az öledbe! Kitartás, szakértelem és kőkemény munka kell majd közösen hozzá!

Viszont, hidd el nekünk, amint azt rengeteg sikersztorink bizonyítja: megéri türelmesnek lenni!

Miért éri meg a Follow Marketing mellett döntened,

más ügynökségekkel vagy marketingesekkel szemben?

Egy csapat vagyunk!

Nálunk nem egy ember kezében összpontosul minden: a feladatokat megosztjuk a szövegíró és a hirdetéskezelő csapataink között, így maximalizálva a hatékonyságot és a munka minőségét!

Gyorsan teljesítjük a kéréseidet!

A Te elképzeléseidet tartjuk szem előtt, ezért bármilyen ötleted vagy javaslatod van, a módosításokat általában 1 napon belül eszközöljük!

Legendás ügyfélélményben lesz részed!

Nem csak végezzük a feladatunkat, hanem élvezzük is azt! Ez a flow pedig Téged is magával fog ragadni!

Hogyan fog zajlani az együttműködés?

Elemezzük a webshopodat!

Tüzetesen átnézzük az oldaladat és összeszedjük a dizájnnal, beállításokkal, szöveggel, valamint stratégiával kapcsolatos hibákat. Ezekre megoldásokat javaslunk és akár segítünk a javításban is! Egy előre összeállított metódus alapján pedig megkeressük azokat a termékeidet, amelyeket a leprofitábilisabban lehet hirdetni.

Megtervezzük és levezényeljük a kampányaidat!

Összeállítunk Neked egy teljesen személyre szabott hirdetési és kommunikációs stratégiát, majd ezek alapján elindítjuk a hirdetéseidet! Minimum 5-10 hirdetéssorozatot letesztelünk, hogy biztosan megtaláljuk a tökéletes célközönségeket és kreatív-szöveg párokat, majd miután megvannak a legjobb beállítások, elkezdjük a skálázást.

Folyamatosan optimalizálunk!

Hetente nem csak egyszer, hanem valóban rendszeresen fogjuk ellenőrizni a hirdetéseidet, és ha szükséges akkor változtatásokat eszközlünk annak érdekében, hogy minél szebb számokat érjünk el!

Javaslatokat adunk és mindig értesítünk a fejleményekről!

Riportok formájában elküldjük Neked a statisztikákat és az újdonságokról azonnal értesíteni fogunk. Igaz, hogy a marketinghez értünk a legjobban, viszont a webshop más területein is tudunk majd segíteni!

De, egy valamit még el kell árulnunk: Nálunk limitáltak a helyek!

Minden ügyfelünknek 100%-ot akarunk nyújtani, ezért egyszerűen nem vagyunk hajlandóak egy szimpla „jó”-val beérni. Az együttműködéshez elengedhetetlen, hogy mi is higgyünk a termékben, illetve a cégben és teljes figyelmet tudjunk szentelni a feladatoknak.

Ezért nem hagyjuk, hogy a mennyiség a minőség rovására menjen! Jelenleg még tudunk új ügyfeleket vállalni, azonban ez bármikor megváltozhat! Miért ne te lennél a következő sikersztorink?

Mi fog történni a jelentkezés után?

Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot, ahol időpontot egyeztetünk egy beszélgetésre, ami során felmérjük, hogy hogyan tudjuk a legtöbbet kihozni a Te online marketingedből is!

Ha szeretnél együtt dolgozni velünk és valóra váltani az álmaidat, akkor töltsd ki az alábbi űrlapot!

"*" a kötelező mezőket jelöli

Név*
Havonta mennyit tudsz hirdetésekre szánni?*
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Készítette: MarketingMaker

Copyright 2020 followmarketing.eu