VÁLASSZ AZ ALÁBBIAK KÖZÜL:

Hirdetés és profilkezelés

Tanácsadás

Google Ads

LEGENDÁS ÜGYFÉLÉLMÉNYBEN LESZ RÉSZED!

Mi nem csak végezzük a feladatunkat, hanem élvezzük is azt!

Ez a flow pedig szuper dolgokra képes. Bármilyen kérésed van, azt a legrövidebb idő alatt teljesítjük, hiszen nálunk mindenki a legnagyobb elánnal és lelkesedéssel veti bele magát a feladatokba!


Ezek pedig nem csak üres szavak – a bizonyítékok itt vannak a szemed előtt!

Néhány hónapja kezdtünk el együtt dolgozni. Rugalmasan kezelnek minden kérést/kérdést, profizmusuk segített, hogy a cégünk (Berger Házak Zrt.) még szélesebb körben elterjedjen, és hónapról-hónapra rekord számokat produkáljon.

Tar Bendegúz – Berger Házak Zrt.

Gyors kommunikáció, fiatalos lendület, nagyszerű eredmények a közösségi médiás hirdetéseinkben!

Káplár András – Káplár Fatelep

Egy éve dolgozunk együtt, maximális lendület, kreativitás és segítőkészség jellemzi őket, ami mindig meghozza a várt sikert.

Farr Krisztina – Olimp Labs

Lassan 1 ève dolgozunk együtt a csapattal és nagyon szép eredményeket hoztak nekünk. Ha profi,fiatalos csapatra vágytok,akikre mindig lehet szàmítani az ötletelés és új kampányok terén is,keressétek őket,csak ajánlani tudom!

Holland Pázsit – Molnár Julianna

🤩A tavalyi évem legmeghatározóbb döntése volt, hogy a follow-ra bíztam a marketingem!✨ 6 hónapja kezdtük a közös munkát, és Örs az első perctől kezdve kimagasló professzionalitással és hatékonysággal áll mellettem, fantasztikus eredményeket generálva számomra. A legjobb választás voltatok és vagytok! Köszönök mindent!😊

Garzó Beatrix – GB Beauty

Őrülten jók a szövegeik, amiket lendületes képekkel tesznek igazán ütőssé, így bátran rábízhatjuk magunkat a Follow Marketing csapatára. De az egészben az a legjobb, hogy a háttérben egy egész kis kutatóközpont dolgozik azon, hogy minden kampányt tűpontosan célozzanak, menet közben pedig folyamatosan optimalizáljanak. Ilyen az, amikor jó kezekben van a social marketing.

Mosóczi András – Mateking

Kiváló választás, ha ismered a céged ügyfélkörét/termékkörét, de a marketinget már szeretnéd kiszervezni. Gyors munka tempójuk lehetővé teszi a kampányok gyors változtatását. Facebookon egyedül csak próbálkoztam, de a Follow Marketing eredményeket is hozza, ami bevételi oldalon is látszik. 24 órán belül elérem őket, bármilyen kérdésem van hozzájuk. Több éves az együttműködésem a Follow Marketinggel!

Szabados Péter – Péter Láncfűrész Kft.

Lassan 2 éve dolgozunk együtt a srácokkal, én azóta nem is nézem a hirdetéskezelőt. Vakon megbízom bennük. Bármilyen kérésem/kérdésem van gyors és mindig részletes választ kapok rá. Van hogy péntek délután átküldök egy hirdetést és az fél órán belül már fut is, de ami a legfontosabb, hogy hozza az eredményt is!

Paplanos Balázs – Agatha K Micropigmentation

Az elmúlt 1 évben sikerült kiépítenünk egy olyan közös együttműködést, ami nemcsak követőkben és webshop vásárlásokban sikeres, hanem ötletes, fiatalos képek, videók születtek. Azt is jó fokmérőnek tartom, hogy tinédzser fiaim dicsérik ezeket a képeket, videókat.

Bézi Gábor – Family Frost Kft.

A FOLLOW MARKETING csapatával maximálisan meg vagyok elégedve. 2 hónapja dolgozok velük és olyan új szempontokat hoztak be a kampányaimba, amik azonnal felpörgették a jelentkezéseket, megbízhatóan és gyorsan dolgoznak. Fejlesztő visszajelzéseket kapok tőlük, ezáltal egyértelműen jobbak az eredményeim: 30-40%-os növekedést tudtam elérni a segítségükkel ilyen rövid idő alatt. Azoknak ajánlom őket, akik lendületesen akarnak előre haladni.”

Stiber Vivien