TAROLD LE ONLINE A VERSENYTÁRSAIDAT!

Nem tudsz kihez fordulni? Szeretnéd megérteni az online marketinget? Szeretnél eredményesebb kampányokat és több vevőt?

Napjainkban egy cég online marketing nélkül olyan, mint egy háromkerekű autó. Minden és mindenki megtalálható a neten, ezért a marketinget is ennek megfelelően kell formálnunk.

Neked mivel van problémád?

#1.

„Nem tudom mit posztoljak!”

Bebizonyítjuk Neked, hogyan tudtunk másfél év alatt 390 posztot készíteni Instagram témában.

#2.

„Nincs elég eladásom, többet akarok!”

Egy kérdéssoron megyünk végig, és megnézzük, hol van az elakadás.

#3.

„Nem találom a hangot a Social Median!"

Tudod milyen az, amikor cigisdobozokról kell posztolnod? Mi igen, és elég sikeresen tesszük. Engedd meg, hogy átadjuk a tudást, és özönleni fognak a vásárlók!

Miért érdemes tanácsadóhoz fordulnod?

Úszd meg a tanulópénzt!

Új szemléletmód

A siker „gyorsítósávja”

Kézfogás

Miért gyere el hozzánk?

#1 Mellébeszélés nélkül

A valóságot fogod kapni tőlünk, és nem a kényelmeset. Ha a piacodnak nincs szüksége a cuccodra, megmondjuk neked. Ha a kommunikációs stratégiáddal van gond, akkor arra fogunk rámutatni és megoldást nyújtani. Látszatmegoldások helyett olyan praktikákat fogunk neked megtanítani, amelyekkel garantáltan eredményes leszel a piacodon.

#2 100% garancia

Ha az első két órában rájössz, hogy nem mi vagyunk azok, akik segíteni tudnak neked, és nem tartasz igényt a szolgáltatásunkra, jelezd nekünk, és kérdés nélkül visszakapod a pénzed.

#3 Utánkövetés

A tanácsadó cégek ellátnak egy csomó (akár jó, akár nem) útmutatással, de nem kérdezhetsz, ha elakadsz. Mi utánkövetéssel fogjuk a kezed, ha bármilyen problémába ütközöl, hogy ne kelljen újra fizetned.

#4 Előre készülünk

3-4 órát csak a te tanácsadásod előkészítésével foglalkozunk, és a találkozóra 100%-ig felkészülten, egyénre szabott megoldásokkal érkezünk!

Akiknél már bizonyítottunk

Mi történik a jelentkezésed után?

Az ügyfélkapcsolati menedzserünk felveszi veled a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessen egy telefonos konzultációra Kovács Lászlóval. Ő lesz az, aki megtalálja számodra a tökéletes formáját az együttműködésünknek. Természetesen ezek a konzultációk teljesen díjmentesek!