Legyél az ELSŐ a versenytársaid között, aki

MEGHÓDÍTJA A TIKTOK-OT!

A legtöbben eddig szóra se méltatták a TikTokot, mint hirdetési platformot, annak ellenére, hogy a felhasználóinak a száma folyamatosan nő. Azonban most itt a lehetőség, hogy a céged az elsők között legyen, akinek a tevékenysége itt válik igazán ismertté!

Aktív felhasználók!

A TikTok-ra több mint 2 és fél millió hazai felhasználó regisztrált, akik átlagosan napi 16-szor nyitják meg az alkalmazást, és 75 percet töltenek rajta! Így számukra a hirdetéseid legalább olyan feltűnőek lesznek, mint egy tűzpiros Ferrari a novemberi szürkületben!

Nincs reklámzaj!

Nagyon kevés a banner, a felhasználók pedig reklámszüzek, mivel idáig a platform üzleti felhasználása mindössze 4% volt!

Izgalmas hirdetésbeállítások!

A felület sajátosságai miatt, a Facebookon és Instagramon megjelenő, sokszor egyhangú hirdetéseknek itt nincs helye! A TikTok-ra olyan pörgős videókat kell gyárts, amelyek igazodnak az éppen aktuális trendekhez és felrobbantják a feed-et!

Megvárod, hogy a konkurenciád lecsapjon az alkalomra, vagy elé vágsz?

A TikTok a többi social media oldalhoz képest gyerekcipőben jár, azonban elképesztő sebességgel küzdötte fel magát a legnagyobbak közé! A platformon történő hirdetés, egész idáig nagyon kevesek kiváltsága volt. Azonban ez a lehetőség most már Neked is adott!

👉 Ugyanis a TikTok-kal leszerződött ügynökség vagyunk!

Statisztika, ami meggyőz arról, hogy a TikTok nem csak a tinédzserek játszótere:

Az aktív felhasználók 60%-a 18 és 36 év között van, tehát folyamatosan növekvő felhasználótábor döntő részét a fiatal felnőttek teszik ki, akiknek 38%-a nem érhető el sem Facebookon, sem Instagramon! Ők valószínűleg a Te célközönségednek is jelentős hányadát képviselik, akikből egy erős és lojális vásárlói bázist építhetsz ki!

Miért válassz minket?

Hogyan fog zajlani az együttműködésünk?

Te kihasználod a lehetőséget vagy utat engedsz másoknak?

Továbbra is csak Instagramon és Facebookon fogod bombázni a már amúgy is lefárasztott célközönségedet?

Nyiss egy új platform felé, ahol néhány ütős tartalommal az égig repítheted a marketingedet!

Mi fog történni a jelentkezés után?

Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot, ahol időpontot egyeztetünk egy beszélgetésre, ami során felmérjük, hogy hogyan tudjuk a legtöbbet kihozni a Te online marketingedből is!

Ha szeretnél együtt dolgozni velünk és valóra váltani az álmaidat, akkor töltsd ki az alábbi űrlapot!

"*" a kötelező mezőket jelöli

YYYY dot MM dot DD
Adatkezelési hozzájárulás
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.