Örülünk, hogy itt vagy!

Engedd meg, hogy gyorsan bemutatkozzunk!

A Follow Marketing 2017-ben alakult és első körben még csak Instagram profilkezeléssel foglalkoztunk. Azóta szolgáltatásaink gyarapodtak, értékes szakemberekkel bővültünk és mára 14 fős, teljes körű marketing ügynökséggé nőttük ki magunkat.

Az évek során a KKV szektoron belül szolgáltatókra, webshopokra és személyes brandekre specializálódtunk. Rengeteget hibáztunk és minden hibánkból tanultunk. Szinte minden területen megtapasztaltuk, hogyan nem működik jól a marketing és milyen hibákat kell elkerülnünk. 

Mindezekből tanulva, ma már bármilyen vállalkozás eredményét könnyűszerrel meg tudjuk sokszorozni, ezzel segítve a fejlődést, növekedést és egy teherrel kevesebb életet élni. 

Mit csinálunk pontosan?

Hol láthattál minket?

De akár óriásplakátunkkal is találkozhattál, amely több, forgalmas ponton volt kihelyezve!

Ha pár szóban kellene magunkat jellemezni, akkor a következők lennének azok:

Gyorsaság. Profizmus. Lendületesség. Maximalizmus. Megbízhatóság. Fiatalosság. Falakat ledöntő motiváltság.

Milyen értékek éltetik a Follow Marketinget?

Ahhoz, hogy az ügyfeleink valóban elégedettek legyenek a munkánkkal, a cég belső működésének is makulátlannak kell lennie. Egy olyan munkahely vagyunk, ahová mindenki mosolyogva érkezik hétfő reggel és minden erejével azon dolgozik, hogy ez az idők végezetéig így is maradjon.


A szakmai fejlődés szintén kiemelt érték számunkra, ugyanis csak úgy nyújthatunk professzionális online marketing szolgáltatást, ha naprakészek vagyunk a legújabb trendekkel, beállításokkal és lehetőségekkel, amiket egyszerűen muszáj meglovagolni.

A közös munkák során pedig a precizitás, a proaktivitás és a kreativitás nálunk alapkövetelmény. És igen, ahogy bizonyára Te is észrevetted, fiatalok vagyunk, éppen ezért vagyunk képesek minden együttműködésbe olyan friss lendületet vinni, ami elengedhetetlen a sikerhez – De persze ezért kőkeményen meg is dolgozunk. Komplex segítséget nyújtunk, egy olyan ügyfélélménnyel kombinálva, amely már legendás az országban.

Viszont egy vallomással tartozunk:

Őszinték szeretnénk lenni ebben is, mint mindenben. Nem pozíciókat, címkéket keresünk, amikor munkaerő után nézünk, hanem egyéniségeket, akik lendületet, energiát, kreativitást hoznak a csapatunkba. Csúcs személyiségük van, hiszen ebben a szakmában ez elengedhetetlen. Így állt össze a 14 fős csapatunk, akik nem csak szorgalmasak, de emberségből is ötösek.

Élvezni fogod a közös munkát, és minden folyamatot. Hidd el, ez a nap végén nagyon sokat fog számítani az együttműködésünk során.

Végezzük és élvezzük a feladatunkat. Ez a flow pedig szuper dolgokra képes.

Legnagyobb büszkeségeink

2 szakmai könyv, ami eddig 2000 példányban kelt el a hazai piacon.

2 teltházas instagram konferencia és számos szakmai workshop.

Wolf Gábor 2 rekord sikeres hirdetési kampányának levezénylése.

És ez még csak a jéghegy csúcsa!

Küldetésünk

Legfőbb célunk, hogy minden kérést, tervet a legrövidebb idő alatt, a legmagasabb odafigyeléssel és szakértelemmel teljesítsük. Minden nap azért dolgozunk, hogy az ügyfeleink elérhessék a kitűzött céljaikat és valóra válthassák, régebben irracionálisnak tűnő, álmaikat.

Reméljük, hogy hamarosan Te is a sikeres ügyfeleink közé fogsz tartozni!

[…vagy görgess lentebb a részletes bemutatkozásokért]

Baranyai Örs

Tulajdonos ügyvezető

Az elhivatottság és a tenni akarás megtestesítője, aki asszisztensi pozícióból tornázta fel magát a cég tulajdonos ügyvezető székébe. A csapat munkáját hihetetlen könnyedséggel irányítja és a cég vízióját folyamatosan a munkatársak szeme előtt lebegteti, ezzel kiemelkedő teljesítményre ösztönözve őket! Elhivatottsága turbóként repíti előre a Follow Marketing szekerét, a cég belső folyamatainak fejlesztésével és tökéletesítésével pedig gondoskodik arról, hogy mind a munkatársak, mind az ügyfelek álmai megvalósuljanak!

Farkas Bálint

Tulajdonos ügyvezető

Bálinthoz és a gondolatáramlásához képest a gyalogkakukk vánszorog. Ő az, aki egy átdolgozott éjszaka után is energiabombaként töri be az iroda ajtaját. Főként a cég operatív folyamatait igazgatja, a kezei közül pedig nem kerülhet ki akármilyen munka: a tökéletességre törekszik és ezt a többiektől is elvárja! A feladatokból mindig többet tud kihozni, mint azt bárki gondolná, ezzel lenyűgözve az ügyfeleket és a kollégáit is!

Pócs Bálint

Tulajdonos ügyvezető

Egész életében kommunikációs területen dolgozott, így az évek alatt olyan szakértelemre és tapasztalatra tett szert, ami ritkaságszámba megy hazánkban. Bálint képes a dolgok mélyére látni, olyan összefüggésekre hívja fel a figyelmet, amiket mi egy teljes kutatócsapat segítségével is évek alatt fedeztünk volna fel. Éppen ezért, fő feladata a cég külső és belső kommunikációjának a fejlesztése, emellett a KAL-ok munkáját támogatja.

Boldi

PPC vezető

Boldi olyan otthonosan mozog a hirdetéskezelés világában, mintha csak erre született volna. Folyamatosan törekszik a fejlődésre, ambíciói szüntelen arra sarkallják, hogy még jobb legyen. Mindig van egy újító ötlete, legyen szó akár stratégia összeállításról, kampánytervezésről vagy cégfejlesztésről. Szuper személyiségének hála, a legnehezebb helyzetekben is meglátja a pozitívumokat – jobb PPC vezetőt elképzelni is nehéz!

Berni

Szövegíró vezető

A szövegíró részleg vezetője, aki csak 100%-os szövegeket enged ki a kezei közül. Egyszerű szavakból, fantasztikus hangulatú szövegeket tud alkotni, amiktől még a legkeményebb fából faragott emberek is libabőrösek lesznek. Írói vénájával felfegyverkezve, a legnehezebb feladatoktól sem riad vissza, és óriási elánnal és lelkiismeretességgel veti bele magát a munkába. A profilokra szívügyeként tekint és minden ügyfél számára biztosítja az emberek legbensőbb vágyait célbavevő kommunikációt.

Kata

Key Account Leader

Kata elképesztő precizitással segíti az ügyfeleit, illetve a tanácsadásra, mentorálásra érkezőket a siker felé. Képes vasárnap este is fejlesztéseken ötletelni és nem ismer lehetetlent, ha a Follow előrejutásáról van szó! Teljesítményét a rengeteg feladat, valamint a nagy felelősség sem tudja negatívan befolyásolni és képes egy fárasztó nap után is a Dalai Lámát megszégyenítő nyugodtsággal meghallgatni az ügyfelei vagy a munkatársai
kéréseit.

Barbi

Key Account Leader

Nem csak a csiripelő hangja miatt lesz jó kedved minden egyes alkalommal, amikor Barbival beszélsz, de határozottságával, lendületével és lényegre törő kommunikációjával átláthatóvá teszi a legbonyolultabb folyamatokat is. Míg az ügyfelek és a csapat között egy betonbiztos hidat képez, addig az ügyfelek és a siker közötti falat kíméletlenül ledönti. Mindezt stílusosan és hihetetlen pozitivitással.

Kata

Key Account Leader

Katával minden ügyfelünk gőzerővel halad előre. Olyan, mint egy profi sofőr, aki kikerül minden fölösleges akadályt, beveszi a legélesebb kanyarokat, és még arra is szán időt, hogy betegye a kedvenc zenéd, miközben száguldoztok a cél felé. Kiváló problémamegoldó képességével gördülékenyen irányítja az ügyfeleit a siker felé, fantasztikus energiáikat sugároz, ezáltal élvezet vele a közös munka.

Zsani

Key Account Leader

Olyan érzéke van a kapcsolattartáshoz és az ügyfélkezeléshez, hogy tudása és a már meglévő tapasztalata minket is lenyűgöz. Elképesztő higgadtsággal, valamint határozottsággal vezeti az ügyfeleinket a siker felé, őszinteségével pedig kulcsfontosságú dolgokra képes rádöbbenteni az embert. De a keménysége mögött, egy igazi Teréz anya lapul, akinek mindenkihez van egy kedves szava és a legnehezebb problémákat is megoldja.

Martin

PPC menedzser

Folyton pozitív kollégánk mindig pöpec marketing stratégiákat süt ki, amelyeket előszeretettel fűszerez váratlan, de annál hatásosabb módszerekkel. Amikor elkészül, óriási örömmel és sikerrel tálalja az ügyfeleknek, akiknek ezzel rohamosan megnő az elérésük. Martin keze alatt fáradhatatlanul füstöl a számítógép és addig nem hajlandó leállni, amíg minden kampány meghozza édes, lédús gyümölcsét.

Márk

PPC menedzser

Laza stílusával könnyen megtalálja a legjobb irányt nehéz időkben is. A túlgondolás felemésztő jelensége lepereg róla, így aztán nyugodt természete célirányosan vezeti a siker felé. Higgadtsága mellett a Marvel-univerzumot idéző szuperképessége, hogy veleszületett megértéssel kezeli a marketing világát. Pontosan tudja, hogy kinek mire van szüksége, ami szaktudásával ötvözve egy brutális kombó.

Dása

Szövegíró

A betűk és szavak mágusa, akinek a szövegei elvarázsolják és rabul ejtik a célközönséget. Ezt a bűbájt sehogy sem lehet kivédeni, de Dásának nem csak a szövegírás a fő ereje: Óriási fantáziája, kedvessége és motiváltsága szintén párját ritkítja. Olyan ötletei vannak, amelyekre a legtöbben nem is gondolnak, így nem csak a Follow Marketing, hanem az ügyfeleink életébe is új színt tud vinni.

Niki

Szövegíró

Elképesztő gyorsasággal képes előhívni bármely téma esszenciáját, amiből aztán olyan szövegeket varázsol, amiről senki nem tudja levenni a szemét! Bűvöletes stílusa azonnal beszippant minden poszt, hirdetés vagy blogcikk olvasót. Amint a billentyűzethez érnek az ujjai, káprázatos transzba esik, amiből csak maximális munkák születnek, így az ügyfelek vállalkozásait a csillagos égig repíti!

Gabi

Asszisztens

Gabi munkája és megnyugtató, pozitív hozzáállása nélkül a Follow Marketing nem haladhatna olyan szélsebesen, mint most! A-tól Z-ig ismeri a leghatékonyabb problémamegoldó módszereket, amiket a legnagyobb könnyedséggel vet be, legyen szó asszisztensi, pénzügyi feladatokról vagy az iroda családias, rendezett légkörének kialakításáról! Szerencsések vagyunk, hiszen kreativitását néha még szövegírásban is hasznosítja!

Bius

Trainee

Bius igazi energiabomba, aki nap mint nap hihetetlen lelkesedéssel veti bele magát a feladatokba. Egyik pillanatban olyan szövegeket varázsol, ami azonnal beszippantja az érdeklődőket, a másikban mélyíti és fejleszti a tudását, a harmadikban pedig olyan ötleteket ad, amikkel képesek vagyunk új lendületet vinni az együttműködésekbe. Kreativitásáról és motiváltságáról mi is példát veszünk.

Chili

Hangulatfelelős

Csapatunk határozottan legfontosabb tagja, az örökké vidám szuper-tacsi! Egész nap folyamatos lelkesedéssel felügyeli a kollégáit és rögtön kiszimatolja, ha valaki bal lábbal kelt fel! Ilyenkor hosszú éves tapasztalatait felhasználja a helyzet pontos elemzésére és annak tükrében kínál fel egy 2 perces játék- és/vagy simiszünetet. Chili mindenki arcára mosolyt csal és számtalanszor bebizonyította már, hogy bármikor lehet rá számítani!