Örülünk, hogy itt vagy! Engedd meg, hogy gyorsan bemutatkozzunk!

A Follow Marketing 2017-ben alakult és első körben még csak Instagram profilkezeléssel foglalkoztunk. Azóta szolgáltatásaink gyarapodtak, értékes szakemberekkel bővültünk és 10 fős marketing ügynökséggé nőttük ki magunkat.

Mit csinálunk pontosan?

Az évek során a KKV szektorra és személyes brandekre specializálódtunk. Rengeteget hibáztunk és számtalan problémával találkoztunk, de ezekből mind csak tanultunk, így ma már több éves tapasztalattal és kidolgozott stratégiákkal segítjük az ügyfelek fejlődését, növekedését és egy teherrel kevesebb életet élni.

Hol láthattál minket?

Ha pár szóban kellene magunkat jellemezni, akkor a következők lennének azok:

Milyen értékek éltetik a Follow Marketinget?

Ahhoz, hogy az ügyfeleink valóban elégedettek legyenek a munkánkkal, a cég belső működésének is makulátlannak kell lennie. Egy olyan munkahely vagyunk, ahová mindenki mosolyogva érkezik hétfő reggel és minden erejével azon dolgozik, hogy ez az idők végezetéig így is maradjon.

A tisztelet, a kedvesség és a tenni akarás nálunk alapkövetelmény. A szakmai fejlődés szintén kiemelt érték számunkra, ugyanis csak úgy nyújthatunk professzionális online marketing szolgáltatást, ha naprakészek vagyunk a legújabb trendekkel, beállításokkal és lehetőségekkel, amiket egyszerűen muszáj meglovagolni.

Viszont egy vallomással tartozunk:

Őszinték szeretnénk lenni ebben is, mint mindenben. Nem pozíciókat, címkéket keresünk, amikor munkaerő után nézünk, hanem egyéniségeket, akik lendületet, energiát, kreativitást hoznak a csapatunkba. Csúcs személyiségük van, hiszen ebben a szakmában ez elengedhetetlen. Így állt össze a 10 fős csapatunk, akik nem csak szorgalmasak, de emberségből is ötösek.

Élvezni fogod a közös munkát, és minden folyamatot. Hidd el, ez a nap végén nagyon sokat fog számítani az együttműködésünk során.

Végezzük és élvezzük a feladatunkat. Ez a flow pedig szuper dolgokra képes.

Küldetésünk

Legfőbb célunk, hogy minden kérést, tervet a legrövidebb idő alatt, a legmagasabb odafigyeléssel és szakértelemmel teljesítsük.Minden nap azért dolgozunk, hogy az ügyfeleink elérhessék a kitűzött céljaikat és valóra válthassák, régebben irracionálisnak tűnő, álmaikat. 
Reméljük, hogy hamarosan Te is a sikeres ügyfeleink közé fogsz tartozni!

[…vagy görgess lentebb a részletes bemutatkozásokért]

Kovács László

Alapító, tulajdonos

A Follow Marketing alapítója és megálmodója. Már évek óta a legnagyobb szenvedéllyel űzi az online marketinget, ezért kizárólag olyan embereket választott maga mellé, akik hasonló, hegyeket megmozgató elhivatottsággal rendelkeznek. Napjainkban a cég életében, már csak a
hosszútávú stratégiai döntésekben vesz részt.

Baranyai Örs

Ügyvezető igazgató

Az elhivatottság és a tenni akarás megtestesítője, aki asszisztensi pozícióból tornázta fel magát a cég ügyvezető igazgatói székébe.
A csapat munkáját hihetetlen könnyedséggel irányítja és a cég vízióját folyamatosan a munkatársak szeme előtt lebegteti, ezzel kiemelkedő
teljesítményre ösztönözve őket! Elhivatottsága turbóként repíti előre a Follow Marketing szekerét, mindeközben pedig sajátjaként gondoskodik a profilok sorsáról és bármit képes megtenni azért, hogy az ügyfelek álmai megvalósuljanak! Tősgyökeres tagunk, aki rengeteg tudást ad át az új kollégáinak.

Farkas Bálint

Operatív igazgató és ügyfélkapcsolati menedzser

Bálinthoz és a gondolatáramlásához képest a gyalogkakukk vánszorog. Ő az, aki egy átdolgozott éjszaka után is energiabombaként töri be az iroda ajtaját és úgy irányítja a cég operatív folyamatait, mintha erre született volna. Ő veszi fel elsőként a kapcsolatot a jelentkezőkkel, a kezei közül pedig nem kerülhet ki akármilyen munka: a tökéletességre törekszik és ezt a többiektől is elvárja! A feladatokból mindig többet tud kihozni, mint azt
bárki gondolná, ezzel lenyűgözve az ügyfeleket és a kollégáit is!
Bálint, Örs és Laci a kezdetektől varázsolnak milliókat az Ügyfeleink számlájára.

Kata

Ügyfélkapcsolati menedzser

Habár eddig a szövegírás volt a specialitása, Kata félretette a tollat és ügyfélkapcsolati menedzserként, a már meglévő tapasztalatával, elképesztő precizitással segíti az ügyfeleit, illetve a tanácsadásra érkezőket a siker felé. Képes vasárnap este is fejlesztéseken ötletelni és nem ismer lehetetlent, ha a Follow előrejutásáról van szó! Teljesítményét a rengeteg feladat, valamint a nagy felelősség sem tudja negatívan befolyásolni és képes egy fárasztó nap után is a Dalai Lámát megszégyenítő nyugodtsággal meghallgatni az ügyfelei vagy a munkatársai
kéréseit.

Berni

Szövegíró vezető

A szövegíró részleg vezetője, aki csak 100%-os szövegeket enged ki a kezei közül. Egyszerű szavakból, fantasztikus hangulatú szövegeket tud alkotni, amiktől még a legkeményebb fából faragott emberek is libabőrösek lesznek. Írói vénájával felfegyverkezve, a legnehezebb feladatoktól sem riad vissza, és óriási elánnal és lelkiismeretességgel veti bele magát a
hirdetések, posztok, blogcikkek megírásába. A profilokra szívügyeként tekint és minden ügyfél számára biztosítja az emberek legbensőbb vágyait célbavevő kommunikációt.

Levi

PPC Vezető

Ha valakire igaz, hogy a munkája egyben a szenvedélye is, akkor az biztosan Levi. Bármilyen munkát kap, azt garantáltan a legnagyobb lelkiismeretességgel végzi el és a szabadidejéből is kételkedés nélkül fordít rá időt. Egyszóval: megállíthatatlan. A számok szerelmese, akinél
jobb PPC vezetőt elképzelni sem tudnánk! Fiatal kora ellenére óriás léptekkel halad az ország legprofibb hirdetéskezelői közé, sőt, szerintünk már köztük van!

Lili

Marketing asszisztens

Dinamizmusával, valamint pozitív szemléletével lendületet ad a csapatnak és példás lelkesedéssel egyengeti a Follow Marketing útját. Fő feladata, hogy a cég háttere megingathatatlan körülmények között fejlődhessen és a vállalkozás pénzügyei átláthatóak legyenek, de a kreatív részleget is bármikor segíti néhány jó ötlettel. Csodálatos kommunikációs képességeivel pedig minden együttműködést élménnyé varázsol!

Dani

PPC Menedzser

Külföldön szerzett tapasztalataival erősíti a PPC részleget. Nyílt és érdeklődő személyiségének köszönhetően rögtön tudtuk, hogy köztünk a helye. Hajnaltól, egészen késő estig képes azon dolgozni, hogy még profibb legyen és mindenkit felrázó kérdésekkel világít rá kulcsfontosságú dolgokra. A nagyobb kihívást jelentő feladatokat a végsőkig csiszolgatja, és a kitartásának köszönhetően mindig elér a tökéletes megoldásig.

Sanyi

Szövegíró

Sanyi a fél életét a vers- és a slamírás közti kötéltánccal töltötte, és ennek az újfajta, vérpezsdítő, hasonlatokkal teletűzdelt, irodalmi meglátásnak hatalmas hasznát veszi a posztok és a hirdetések írásakor. A Follow Marketing tagjaként folyamatosan a fejlődésre törekszik, de veleszületett tehetségével bármikor képes az emberek legbensőbb vágyait megszólítani! Egyetlen kihívás sem tántorítja meg, humorérzékével pedig a legszürkébb napokba is színt tud csempészni!

Boldi

PPC Menedzser

Gyakornokként kezdte nálunk a pályafutását, de pár nap leforgása alatt felvette a ritmust és olyan gyorsan belerázódott a hirdetéskezelés világába, mintha csak erre született volna. Folyamatosan törekszik a fejlődésre, ambíciói szüntelen arra sarkallják, hogy még többet tanuljon. Mindig van egy újító ötlete, ami a mi fejünkben sokszor meg sem fordul és szuper személyiségének hála, a legnehezebb helyzetekben is meglátja a pozitívumokat.