Örülünk, hogy itt vagy! Engedd meg, hogy gyorsan bemutatkozzunk!

A Follow Marketing 2017-ben alakult és első körben még csak Instagram profilkezeléssel foglalkoztunk. Azóta szolgáltatásaink gyarapodtak, értékes szakemberekkel bővültünk és 10 fős marketing ügynökséggé nőttük ki magunkat.

Mit csinálunk pontosan?

Az évek során a KKV szektorra és személyes brandekre specializálódtunk. Rengeteget hibáztunk és számtalan problémával találkoztunk, de ezekből mind csak tanultunk, így ma már több éves tapasztalattal és kidolgozott stratégiákkal segítjük az ügyfelek fejlődését, növekedését és egy teherrel kevesebb életet élni.

Hol láthattál minket?

Ha pár szóban kellene magunkat jellemezni, akkor a következők lennének azok:

Milyen értékek éltetik a Follow Marketinget?

Ahhoz, hogy az ügyfeleink valóban elégedettek legyenek a munkánkkal, a cég belső működésének is makulátlannak kell lennie. Egy olyan munkahely vagyunk, ahová mindenki mosolyogva érkezik hétfő reggel és minden erejével azon dolgozik, hogy ez az idők végezetéig így is maradjon.

A tisztelet, a kedvesség és a tenni akarás nálunk alapkövetelmény. A szakmai fejlődés szintén kiemelt érték számunkra, ugyanis csak úgy nyújthatunk professzionális online marketing szolgáltatást, ha naprakészek vagyunk a legújabb trendekkel, beállításokkal és lehetőségekkel, amiket egyszerűen muszáj meglovagolni.

Viszont egy vallomással tartozunk:

Őszinték szeretnénk lenni ebben is, mint mindenben. Nem pozíciókat, címkéket keresünk, amikor munkaerő után nézünk, hanem egyéniségeket, akik lendületet, energiát, kreativitást hoznak a csapatunkba. Csúcs személyiségük van, hiszen ebben a szakmában ez elengedhetetlen. Így állt össze a 10 fős csapatunk, akik nem csak szorgalmasak, de emberségből is ötösek.

Élvezni fogod a közös munkát, és minden folyamatot. Hidd el, ez a nap végén nagyon sokat fog számítani az együttműködésünk során.

Végezzük és élvezzük a feladatunkat. Ez a flow pedig szuper dolgokra képes.

Küldetésünk

Legfőbb célunk, hogy minden kérést, tervet a legrövidebb idő alatt, a legmagasabb odafigyeléssel és szakértelemmel teljesítsük.Minden nap azért dolgozunk, hogy az ügyfeleink elérhessék a kitűzött céljaikat és valóra válthassák, régebben irracionálisnak tűnő, álmaikat. 
Reméljük, hogy hamarosan Te is a sikeres ügyfeleink közé fogsz tartozni!

[…vagy görgess lentebb a részletes bemutatkozásokért]

Kovács László

Alapító, tulajdonos

Magamról pedig annyit, hogy jó pár éve űzöm az online marketinget, de soha nem élveztem még ennyire, mint most. Imádom, hogy akár 300 milliós webshopnál képesek vagyunk 25 százalékot növekedni egyik hónapról a másikra. Leírhatatlanul jó érzéssel tölt el, mikor valaki azt mondja: megváltoztattátok az életemet.

Azért hoztam létre ezt a céget, mert a szívem mélyén tudtam: ezzel a szolgáltatással adok a lehető legtöbb értéket az ügyfeleim számára, ami a cégük levegőjét jelenti: pénzt.

Cégünk alapítója, akit egy kicsit feljebb már közelebbről is megismerhettél! Most itt az idő, hogy azt is megtudd, kikkel dolgozik együtt!

Baranyai Örs

Ügyfélkapcsolati menedzser és stratégiai vezető

Az elhivatottság és a tenni akarás megtestesítője, akiről minden sikeréhes fiatal példát vehetne. Örs sajátjaként gondoskodik a profilok sorsáról és bármit képes megtenni azért, hogy az ügyfelek kitűzött céljai megvalósuljanak: Rengeteg befektetett energia, megszámlálhatatlan kreatív ötlet, újabbnál újabb professzionális stratégiák. Azaz egy igazi gép, aki elképesztő fordulatszámon pörög, és szívvel-lélekkel dolgozik a cégek bevételének megsokszorozásán. Örs, Bálint és Laci a kezdetektől varázsolnak milliókat az Ügyfeleink pénztárcájába.

Farkas Bálint

Ügyfélkapcsolati menedzser és stratégiai vezető

Bálinthoz és a gondolatáramlásához képest a gyalogkakukk vánszorog. Ő az, aki egy átdolgozott éjszaka után is energiabombaként töri be az iroda ajtaját. A kezei közül nem kerülhet ki akármilyen munka, mindig a tökéletességre és a maximumra törekszik. A feladatokból és a közös munkákból mindig többet tud kihozni, mint azt bárki gondolná és a kreativitásának is csak a képzelet szabhat határt. Törzsgyökeres tagunk, aki rengeteg tudást ad át az új kollégáinak.

Zsolt

Ügyfélkapcsolati menedzser

A Follow-hoz ugyan, csak később csatlakozott, de rögtön felvette a lépést és oszlopos tagjává vált a csapatunknak. A magyarországi marketing piacot úgy ismeri, akár a tenyerét és kiemelkedő tudásával, valamint korábbi tapasztalataival támogatja az ügyfeleink sikerét. Alázatos munkájára mindig lehet számítani, és a humoráról sem szabad megfeledkeznünk, amivel képes könnyebbé tenni a legnehezebb feladatokat is.

Levi

PPC Menedzser

Ha valakire igaz, hogy a munkája egyben a szenvedélye is, akkor az biztosan Levi. Bármilyen munkát kap, azt garantáltan a legnagyobb lelkesedéssel végzi el és a szabadidejéből is kételkedés nélkül fordít rá időt. Egyszóval: megállíthatatlan. A számok szerelmese és a legtapasztaltabb PPC-s munkatársunk, aki fiatal kora ellenére óriás léptekkel halad az ország legprofibb hirdetéskezelői közé. Sőt, szerintünk már köztük van!

Dani

PPC Menedzser

Külföldön szerzett tapasztalataival erősíti a PPC részleget. Nyílt és érdeklődő személyiségének köszönhetően rögtön tudtuk, hogy köztünk a helye. Hajnaltól, egészen késő estig képes azon dolgozni, hogy még profibb legyen és mindenkit felrázó kérdésekkel világít rá kulcsfontosságú dolgokra. A nagyobb kihívást jelentő feladatokat a végsőkig csiszolgatja, és a kitartásának köszönhetően mindig elér a tökéletes megoldásig.

Gigi

Ügyfélkapcsolati asszisztens

Szorgalmasan dolgozik azon, hogy a cég háttere stabil lábakon álljon és egy akadályoktól mentes úton haladhassunk a közös célunk felé. Óriási precizitással gondoskodik róla, hogy a Follow Marketing pénzügyei átláthatóak legyenek, a vezetők napi ügyintézéssel kapcsolatos kéréseit pedig mindig készségesen teljesíti. Különleges feladata a munkatársak közötti őszinte kommunikáció elősegítése.

Berni

Szövegíró

Lelkesedése és rettenthetetlensége turbóként repíti előre a szövegíró részleg szekerét. Egyszerű szavakból, elképesztő hangulatú szövegeket képes varázsolni, amiktől még a legkeményebb fából faragott emberek is libabőrösek lesznek. Írói vénájával felfegyverkezve, a legnehezebb feladatoktól sem riad vissza, és óriási elánnal és lelkiismeretességgel veti bele magát a hirdetések, posztok, blogcikkek megírásába.

Kata

Szövegíró

Bár a szövegíró részleg vezetője, a cég minden területén jelen van és sohasem nyugszik. Képes vasárnap este is a Follow fejlesztésén ötletelni és komplex kommunikációs stratégiákat alkotni az ügyfeleink részére. Tapasztalt és precíz munkatárs, akinek a teljesítményét a rengeteg feladat és a nagy felelősség sem tudja negatívan befolyásolni. A szövegeivel hegyeket mozgat meg.