Teljes körű online és tartalommarketing,

hogy a kirakós minden darabja a helyére kerüljön!

Bízd egy olyan csapatra vállalkozásod marketingjét, akik úgy dolgoznak, ahogy az országban más nem.

A vállalkozók és cégvezetők többségének elege van már abból,

hogy az online marketinget csak több alvállalkozónak tudják kiszervezni, ezért:

Mintha csak a Te problémáidat vagy épp rémálmaidat írtuk volna le?

Ebben az esetben jogosan merülhet fel benned a kérdés:

“Hol van már egy olyan csapat, akik teljes mértékben leveszik rólam az online marketing terhét?!”

Sajnálattal közöljük, hogy a keresésed ezennel véget ért!

Csapatunkkal kizárólag teljes körű szolgáltatást nyújtunk. Komplexen levesszük a válladról nemcsak az online marketing, hanem minden ehhez kapcsolódó feladatnak a terhét, hogy Neked végre valahára tényleg ne kelljen ezzel törődnöd.

Mi leszünk az az ügynökség, akik végre azt nyújtják, amire vágysz és amire a cégednek is szüksége van!

Képzeld csak el…

Míg a konkurenciád több alvállalkozóval, béna grafikákkal és középszerű hirdetésekkel szenved, addig Te menő, hatásos videókkal, a célközönséget megragadó szövegekkel, professzionálisan beállított, folyamatosan optimalizált hirdetésekkel dominálsz le 4 platformot!

Miben tudunk segíteni?

Nekik már bizonyítottunk!

Ezeket velünk többé nem kell átélned:

De mégis hogyan fogjuk tudni mindezt biztosítani?

Ahhoz, hogy erre választ tudjunk adni, meg kell ismerned minket.

A Follow Marketing 2017 óta működik, kezdetekben a social media marketing volt a fő profilunk. Azonban az alapítás óta folyamatosan növekedtünk, szolgáltatásaink köre szélesedett és munkatársaink száma is szépen gyarapodott:

Cégünk teljes körű online marketing ügynökséggé nőtte ki magát, 2023-ra pedig sikerült felküzdenünk magunkat a piac legmeghatározóbb szereplői közé. Ma már 20-an dolgozunk ügyfeleink sikeréért.

A szakmai fejlődés nálunk alapkövetelmény, folyamatosan kutatjuk az újdonságokat, hiszen csak így tudunk magas szintű szolgáltatást nyújtani. De ahhoz, hogy az ügyfeleink valóban elégedettek legyenek a munkánkkal, a cég belső működésének is makulátlannak kell lennie.

Nem pozíciókat, címkéket keresünk, amikor munkaerő után nézünk, hanem egyéniségeket, akik lendületet, energiát, kreativitást hoznak a csapatunkba. Csúcs személyiségük van, hiszen ebben a szakmában ez elengedhetetlen. Így állt össze csapatunk, akik nem csak szorgalmasak, de emberségből is ötösek.

Élvezni fogod a közös munkát, és minden folyamatot. Hidd el, ez a nap végén nagyon sokat fog számítani az együttműködésünk során.

A legfőbb értékeink

#1 Precizitás

Tartjuk magunkat a megbeszéltekhez és a feladatokat határidőre, pontosan végezzük el.

#2 Proaktivitás

Szeretnénk valódi sikereket elérni az együttműködés során, úgyhogy nem kell nyaggatnod minket – Folyamatosan javaslatokkal és ötletekkel fogunk bombázni!

#3 Kreativitás

Irtózunk a sablonos, unalmas megoldásoktól, így mindig lapul a zsebünkben néhány ütős ötlet.

#4 Fiatalság

Ahogy bizonyára Te is észrevetted, fiatalok vagyunk. Ezért vagyunk képesek minden együttműködésbe az előbbieken túl, olyan friss lendületet vinni, ami elengedhetetlen a sikerhez.

Tudjuk, hogy…

a legtöbb vállalkozó és cégvezető csalódott már a marketingeseiben. Tisztában vagyunk azzal is, hogy az ügynökségek 90%-a addig érzik magukat felelősnek az ügyfeleikkel kapcsolatban, míg feltöltik a kampányokat.

Nálunk ez a mentalitás

NEM JÁTSZIK.

Egyedi felépítésben dolgozunk!

Mi nem hiszünk abban, hogy az online marketing csak egyetlen szakma, ennél sokkal összetettebb. Több területből áll, amelyek más és más tudást, illetve kompetenciát igényelnek. Ezért máshogy dolgozunk, mint a legtöbb ügynökség. Csapatunkkal együtt küzdünk az ügyfeleink sikeréért, a szövegírást, hirdetéskezelést, projektmenedzsmentet és tartalomgyártást pedig külön, erre specializálódott kollégáink végzik. Ez a felépítés Magyarországon teljesen egyedülálló

Rendelkezünk azzal a vállalkozói szemlélettel, ami a siker kulcsa!

A profi online marketinggel elképesztő eredményeket lehet produkálni, viszont csodára nem képes. Ha máshol van elakadás a cégben, akkor még a legjobb kampányok sem fogják elhozni az átütő sikert. Úgyhogy mi a teljes képet nézzük! Komplex segítséget nyújtunk, a vállalkozásod elakadásait is segítünk orvosolni.

Tudjuk, hogy mi működik és mi nem!

Az évek során szinte minden területen megtapasztaltuk, hogyan nem működik jól a marketing és milyen hibákat kell elkerülnünk.

Ma már bevált és kipróbált stratégiákban gondolkozunk mind az online, mind pedig a tartalommarketing területén. Ha pénzkeresés a cél, nem trend videókat készítünk, mert az teljes tévút.

Ezzel a tudással bármilyen vállalkozás eredményét képesek vagyunk megnövelni, ezzel segítve a fejlődést és a naggyá válást.

Beszélhetnénk arról, mekkora eredményeket értünk el.

Elmesélhetnénk, hogyan csináltunk az egyik ügyfelünknél 100x-os megtérülést. De írhatnánk arról is, miként hoztunk be másik ügyfelünknek annyi leadet, hogy meg kellett duplázni a munkatársainak a számát. Vagy épp arról, hogy amikor egy együttműködés során, hétfőn felmerült a tartalomgyártás ötlete, keddre már elkészült a megállapodás, 5 nap múlva pedig már élvezhették is a több milliós nézettséget.

A Follow-ügyfélélmény mára fogalommá nőtte ki magát az országban!

Van egy dolog, ami szerintünk mindennél többet ér:

Végezzük és élvezzük a munkánkat, ezért egyetlen ügyfelünk sem érzi azt, hogy Ő csak egy a sok közül. Odafigyelünk és partnerként tekintünk azokra, akik bizalmat szavaznak nekünk! Minden feladatba a legnagyobb lendülettel vetjük bele magunkat és valóban arra törekszünk, hogy közösen óriási sikereket tudjunk elérni.

De ha vannak kétségeid, olvasd el bátran a visszajelzéseket – Reméljük hamarosan a Tiédet is itt láthatjuk!

Persze nem állítjuk azt, hogy mindenkinek mi vagyunk a tökéletes választás.

Ha több alvállalkozó mellett teszed le a voksodat, akkor készülj fel az alábbiakra…

Viszont, ha készen állsz arra, hogy céged marketingjét új szintre emeld és:

Mi vagyunk az embereid!

Az ország marketing guruját is sikerült lenyűgöznünk. Szerintünk Neked sem fogunk csalódást okozni!

Lehetséges kimaxolni egy kampányt?

Kevesled az organikus elérést? Az semmi. A fizetett elérésnek is van határa!

Wolf Gábor

Marketing Commando

A cégem 20 éve alatt talán 5-6 kampányunk volt, aminek egetrengető eredménye lett, és a legutóbbit nagyrészt a hirdetéseknek köszönhetjük, amit a Follow Marketing menedzselt.

A kedvencem az volt, amikor Örs rámírt, hogy “kimaxoltuk a hirdetéseket, a hírfolyamot már domináljuk, tudnál csinálni egy story-t, hogy az a felület is tőled legyen hangos?” 🙂
Egy óra múlva már futott az a hirdetés is.

Persze lehet kampányt csinálni a Follow Marketing nélkül is, ha valaki szeretne kompromisszumos eredményeket 😉

Tőmondatokban:

Mire számíthatsz, ha elkezdünk együtt dolgozni?

#1.

Először egy konzultáció keretei között megismerünk Téged, a vállalkozásodat és a céljaidat. Majd ehhez mérten összeállítjuk a számodra megfelelő árajánlatot.

#2.

Megnézzük a weboldalad, social media felületeid és teljes körű elemzést végzünk! Az esetleges hiányosságokra felhívjuk a figyelmed és megoldásokat javaslunk azokra.

#3.

Az eddigiek alapján kidolgozzuk számodra a legmegfelelőbb hirdetési és kommunikációs stratégiát, amivel maradéktalanul megvalósítjuk az elképzeléseket.

#4.

Ezt követően tűpontosan beállítjuk a hirdetési fiókodat.

#5.

Megtervezzük és hibátlanul végigvisszük a kampányaidat! Folyamatos optimalizálással kihozzuk a maximumot a hirdetéseidből. Tökéletesítjük a beállításokat és minden hónapban elküldjük Neked a statisztikákat.

#6.

Ezekkel párhuzamosan pedig A piacod és a célközönséged tanulmányozása után, kilistázunk több mint elegendő tartalomötletet.

#7.

A rendezői és operatőri feladatok ellátásával gondoskodunk arról hogy az elkészült anyagok ne csak jól teljesítsenek, de hasznosak és szépek is legyenek.

#8.

Az elkészült videókat még figyelemfelkeltőbbé és könnyebben fogyaszthatóvá alakítjuk, majd posztoljuk azokat a megfelelő platformokon.

#9.

Folyamatosan ellenőrizzük a posztok teljesítményét, és a leszűrt adatok segítségével javítjuk a következő posztokat.

A kapacitásunk azonban véges!

Elcsépelten hangozhat, de igaz: Nem akarjuk, hogy a mennyiség a minőség rovására menjen. Mivel minden esetben a maximumot szeretnénk biztosítani, meg kell húznunk egy határt. Ellenkező esetben ugyanis képtelenek lennénk megígérni azt a precizitást és minőséget, amit megérdemelsz.

Úgyhogy ne habozz sokáig!

Ha magad mögött hagynád az összes marketinges problémát és szeretnéd, hogy végre olyan profi online jelenléted legyen, amit a legnagyobb cégeknél látsz, jelentkezz!

Ez a flow pedig szuper dolgokra képes. Bármilyen kérésed van, azt a legrövidebb idő alatt teljesítjük, hiszen nálunk mindenki a legnagyobb elánnal és lelkesedéssel veti bele magát a feladatokba!


Ezek pedig nem csak üres szavak – a bizonyítékok itt vannak a szemed előtt!

MI FOG TÖRTÉNNI A JELENTKEZÉS UTÁN?

Kollégánk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot, hogy pontosabb képet kapjunk cégedről, valamint az eddigi marketingtevékenységeidről. Ezután pedig elkészítjük számodra az egyedi ajánlatunkat, amely kizárólag olyan szolgáltatásokat tartalmaz, amikre valóban szükséged van.

MÉG MIELŐTT KITÖLTENÉD RÖVID ŰRLAPUNKAT, EGY DOLGOT TISZTÁZNUNK KELL!

Nem tudunk sikeresen együtt dolgozni olyan vállalkozásokkal, akik hónapról-hónapra működnek, vagy nem tudnak a marketingre hosszútávú befektetésként gondolni. Így kérünk, csak akkor jelentkezz hozzánk, ha a céged biztos alapokon nyugszik, ugyanis csak onnan fogunk tudni együtt az égig törni!

Tartalomgyártás jelentkezés!

Néhány hónapja kezdtünk el együtt dolgozni. Rugalmasan kezelnek minden kérést/kérdést, profizmusuk segített, hogy a cégünk (Berger Házak Zrt.) még szélesebb körben elterjedjen, és hónapról-hónapra rekord számokat produkáljon.

Tar Bendegúz – Berger Házak Zrt.

Gyors kommunikáció, fiatalos lendület, nagyszerű eredmények a közösségi médiás hirdetéseinkben!

Káplár András – Káplár Fatelep

Egy éve dolgozunk együtt, maximális lendület, kreativitás és segítőkészség jellemzi őket, ami mindig meghozza a várt sikert.

Farr Krisztina – Olimp Labs

Lassan 1 ève dolgozunk együtt a csapattal és nagyon szép eredményeket hoztak nekünk. Ha profi,fiatalos csapatra vágytok,akikre mindig lehet szàmítani az ötletelés és új kampányok terén is,keressétek őket,csak ajánlani tudom!

Holland Pázsit – Molnár Julianna

🤩A tavalyi évem legmeghatározóbb döntése volt, hogy a follow-ra bíztam a marketingem!✨ 6 hónapja kezdtük a közös munkát, és Örs az első perctől kezdve kimagasló professzionalitással és hatékonysággal áll mellettem, fantasztikus eredményeket generálva számomra. A legjobb választás voltatok és vagytok! Köszönök mindent!😊

Garzó Beatrix – GB Beauty

Őrülten jók a szövegeik, amiket lendületes képekkel tesznek igazán ütőssé, így bátran rábízhatjuk magunkat a Follow Marketing csapatára. De az egészben az a legjobb, hogy a háttérben egy egész kis kutatóközpont dolgozik azon, hogy minden kampányt tűpontosan célozzanak, menet közben pedig folyamatosan optimalizáljanak. Ilyen az, amikor jó kezekben van a social marketing.

Mosóczi András – Mateking

Kiváló választás, ha ismered a céged ügyfélkörét/termékkörét, de a marketinget már szeretnéd kiszervezni. Gyors munka tempójuk lehetővé teszi a kampányok gyors változtatását. Facebookon egyedül csak próbálkoztam, de a Follow Marketing eredményeket is hozza, ami bevételi oldalon is látszik. 24 órán belül elérem őket, bármilyen kérdésem van hozzájuk. Több éves az együttműködésem a Follow Marketinggel!

Szabados Péter – Péter Láncfűrész Kft.

Lassan 2 éve dolgozunk együtt a srácokkal, én azóta nem is nézem a hirdetéskezelőt. Vakon megbízom bennük. Bármilyen kérésem/kérdésem van gyors és mindig részletes választ kapok rá. Van hogy péntek délután átküldök egy hirdetést és az fél órán belül már fut is, de ami a legfontosabb, hogy hozza az eredményt is!

Paplanos Balázs – Agatha K Micropigmentation

Az elmúlt 1 évben sikerült kiépítenünk egy olyan közös együttműködést, ami nemcsak követőkben és webshop vásárlásokban sikeres, hanem ötletes, fiatalos képek, videók születtek. Azt is jó fokmérőnek tartom, hogy tinédzser fiaim dicsérik ezeket a képeket, videókat.

Bézi Gábor – Family Frost Kft.

A FOLLOW MARKETING csapatával maximálisan meg vagyok elégedve. 2 hónapja dolgozok velük és olyan új szempontokat hoztak be a kampányaimba, amik azonnal felpörgették a jelentkezéseket, megbízhatóan és gyorsan dolgoznak. Fejlesztő visszajelzéseket kapok tőlük, ezáltal egyértelműen jobbak az eredményeim: 30-40%-os növekedést tudtam elérni a segítségükkel ilyen rövid idő alatt. Azoknak ajánlom őket, akik lendületesen akarnak előre haladni.”

Stiber Vivien