Blog bejegyzéseink

Egy sikeres vállalkozás felépítéséhez szükség van egy jó termékre/szolgáltatásra, megbízható csapatra és persze, hatékony online marketingre. Ez eddig tiszta sor. ….

Végre kiszervezted a marketinged és úgy gondolod, hátradőlhetsz. Ezzel több dolgod már nincs is, majd az ügynökség elintéz mindent… Vagy….

Azt vállalkozóként valószínűleg már elfogadtad, hogy bizony a marketing pénzbe kerül. Ez oké, de mégis mennyit kéne költeni rá, hogy….

Ügyfél, ügyfél, ügyfél! Minél többet tudsz bevonzani, annál nagyobb forgalmat tudsz generálni a cégednek. Így növelheted a nyereséget és azoknak….

 Mire jó és hogyan működik a tanulási fázis a Facebook hirdetéseknél?  A Facebook hirdetések világában gyakran találkozhatunk a “tanulási fázis”….

Ha vállalkozóként tisztában vagy az online marketing fontosságával, akkor bizonyára hozzád is elért a GA4 keltette vihar szele. Sokan csak….

Ha valaki a weboldaladra téved, még nem feltétlen fog vásárolni Nálad! Az emberek többsége azonnal észreveszi azt, ha csak rájuk….

2022-nek már mondhatjuk, hogy vége van és valljuk be őszintén: Ez az év közel sem volt egyszerű. Számtalan váratlan esemény….

A Black Friday az év egyik legfontosabb napja a vállalkozások számára. Ez az ünnepi időszak kezdete, az emberek ilyenkor kezdenek….

Lehetnek bármilyen ütős tartalmaid, ha nem jó emberekre célzol velük, fabatkát sem érnek! Egy professzionálisan felépített online marketing stratégia egyik….

Már elmúltak azok az idők, amikor valaki hirdetések és extra energiabefektetés nélkül is szépen tudott előre haladni. A professzionális marketing….

Akár csak most gondolkodsz azon, hogy belevágsz az online marketingbe, akár már régebb óta hirdetsz, egy kifejezés biztos ismerős számodra:….

Habár az online marketing fő platformjává a social media vált, nem szabad megfeledkeznünk a „hagyományosabb” felületekről sem! Bizonyára Te is….

Nem rég az a megtiszteltetés ért minket, hogy a DMA csapata megírta a cégünk sikertörténetét, amiből részleteket az alábbiakban olvashatsz!….

Webshoptulajdonosként bizonyára Te is tisztában vagy azzal, hogy egy online áruház felfuttatása rengeteg költséggel jár: az áruk beszerzése, a hirdetések,….

Ahogy más portálokon, úgy TikTokon is elengedhetetlen az algoritmus ismerete, ha lehengerlő tartalmakat és hirdetéseket szeretnél gyártani! A többi social….

A koronavírus-járvány nemcsak az emberek életvitelére, hanem a vásárlási szokásaira is jelentős hatást gyakorolt. Az e-kereskedelem elképesztően felértékelődött, a vállalkozók….

Az előző blogcikkünkben olyan statisztikákat mutattunk be, amelyek gyönyörűen példázzák a felület elképesztő fejlődését, és ezzel együtt a benne rejlő….

Biztosan számodra is ismerős az érzés, amikor végre elhatározod magad, hogy olvasni fogsz valami újat, majd belépsz egy óriási könyvesboltba….

Előző cikkeink hatására remélhetőleg már belátod, hogy az olvasás elengedhetetlen annak érdekében, hogy vállalkozásodat a siker sztrádájára állítsd. Azonban, ha….

Napjaink legvagyonosabb üzletembereire, a világcégek vezetőire mindannyian felnézünk és számos titkukra is kíváncsiak vagyunk! Minden fontos lépésüket nyomonkövetjük, és igyekszünk….

Az előző blogcikkeinkben megmutattuk, hogy miért érdemes olvasni egy vállalkozónak, és abban is segítettünk, hogy milyen könyveket részesíts előnyben, ha….

Amikor megkérdezik, hogyan emlékszünk vissza az első találkozásunkra a könyvekkel, valószínűleg az esti mesék jutnak eszünkbe és megannyi pozitív érzelem…..

A jó pap holtáig tanul, a vállalkozók pedig azon is túl! Na jó, talán akkor már nem, de egy valami….

Ha már foglalkoztál online marketinggel, akkor biztos ismerős számodra a landing page fogalma. Röviden, tömören ez egy olyan oldal, ahova….

Ha még nem is éltél át ilyet, biztosan bele tudod magad képzelni abba a helyzetbe, amikor az első randin meglátod….

Azzal, hogy az Instagram sikeresen feltornázta magát a legnépszerűbb közösségi oldalak sorába, senki nem száll vitába. Ezen a felületen nem….

„Mi egy komoly cég vagyunk, nem fogunk gyerekes emojikat használni!” Ehhez hasonló megnyilatkozásokkal már nem egyszer találkoztunk pályafutásunk során. Ha….

5+1 tanács az organikus elérésed növeléséért! Még a legnagyobb vállalkozások számára is nagy rejtély a Facebook és Instagram organikus elérésének….

5 tény az Instagram algoritmusáról, amit tudnod kell! #1: Az üzleti fiók elérései alacsonyabbak Aggódsz, hogy a személyes profilod organikus….

5 kihagyhatatlan tipp a Facebook oldaladhoz! Biztosan hallottál már kismillió jó tanácsról a Facebook oldaladdal kapcsolatban. Ma elhoztuk neked, amelyeket….

Mik azok a javasolt posztok az Instagramon? Biztos észrevetted Te is, hogy nemrég az Instagram a régihez képest egy szemmel….

11+1 tipp, ha nem tudod mit kellene posztolnod! Ha éppen ötlethiányban szenvedsz, hogy mit is kéne posztolni, akkor jó helyen….

Hogyan fogja fellendíteni egyetlen blogbejegyzés az értékesítésed? 2020-ban, amikor a Facebook vagy Instagram hírfolyamot görgetve, csak úgy özönlenek ránk a….

Hogyan kezeld profin a céges oldalra érkező kommenteket? Ha te is bizonytalanodtál már el hogyan kezelj egy beérkező kommentet vagy….

A TikTok lesz az új Instagram? Nem csodálom, ha Te is futottál már bele ilyen és ehhez hasonló kérdésekbe az….

Vezessük fel egy kicsit a témát. Mivel lehet ma nagyot szakítani a social medián? Igen-igen. Egyedinek kell lenned, szembe kell….

A tartalomkezelés legkoncentráltabb eszköze: Creator Studio Néhány hónappal ezelőtt már tapasztalható volt, hogy sem a Facebook Pages alkalmazásból, sem pedig….

Egy profi hirdetés 0. lépése: Vedd elemzés alá versenytársaid! Hirdetés feladása versenytársak elemzése nélkül olyan, mintha bekötött szemmel próbálnál vadat….

Lehet, kicsit kényelmetlen lesz. Előfordulhat, hogy egyes kérdések hatására meg kell válnod egy munkatársadtól vagy alvállalkozódtól. Meglehet az is, hogy….

A vásárlásokat élénkítő posztolás alapjai Jelenleg a folyamatos hirdetésnél nincs kirobbanóbb vevőszerző módszer az online piacon, ezt készpénznek veheted.  Sajnos….

Ezt az 5 dolgot kerüld el mindenképp ahhoz, hogy sikeres legyél a social medián! Szia! Én Örs vagyok és az….

Előre is elnézést kérek tőled, kedves Olvasó. Megtévesztő volt a cím: ez most nem egy blogbejegyzés lesz, hanem egy gyakorlatilag….

1. Tudd, kinek írsz! Ahhoz, hogy a hirdetésed kispadra ültesse a konkurenciáid, tudnod kell, pontosan kinek szól és mi az….

Mit csinálj „korona időszakban”? 1: Ne pánikolj! Tudjuk, mi is érezzük, tagadhatatlanul egy nehéz időszak előtt állunk. Ha viszont pánikolsz,….

Kis- vagy középvállalatod van? 5 dolog, amit mindenképp kommunikálj a social media felületeiden! Ha kisvállalkozásod, vagy közepes méretű céged van,….

Egyéni vállalkozó és makro cégek! Azonnal építsd be: így szerezz új ügyfeleket a social medián a #maradjotthon idején Igen, nagyjából….

Nézzük sorba miket ellenőriz: 1. Megfelelő a kampányod célja? Figyelj, hogy mindig a célnak megfelelő kampányt használj, a Facebook tudja,….

Biztosan te is hallottál már siker sztorikat: „XY eladott Z mennyiséget C termékből.” „Zsolt 50 fős csapatot épített” „Az X….

Tudtad, hogy az online marketingesek 96%-a úgy véli, hogy a Facebook hirdetések a leghatékonyabb média hirdetési platform ma Magyarországon? Nem….

Az online felületek roskadásig vannak unalmas hirdetésekkel, ha ki akarsz emelkedni közülük és költséghatékonyan hirdetni elengedhetetlen, hogy érdekes és figyelemfelhívó….

Facebook kampányok sikeressége igen komplex téma. Ezért most 3 tippet hoztunk el Neked, ami biztos út a jövedelmező Facebook hirdetésekhez…..